Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Сотий фронтовий виступ Святослава Вакарчука

Середа, 15.06.2022 18:27   Джерело: facebook-сторінка

   Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук завітав з концертом до військовослужбовців Королівської бригади, які перебувають зараз на східних рубежах України на одній із найскладніших ділянок фронту, щоб зарядити їх позитивом та підтримати. Це був уже сотий виступ музиканта. Святослав переконаний, що окрім бойового комплекту для зброї, також зараз дуже потрібен і "бойовий комплект" для душі воїна.



   На відео - фрагмент концерту до Дня Незалежності 2018 року. Гурт "Океан Ельзи" виконує народну пісню "Ой, чий то кінь стоїть".




Передісторія:
•  Росія напала на Україну 24 лютого - по всій довжині спільного кордону і з території Білорусі. Путін виправдовувався, що це зробили, бо Україна та НАТО нібито готували напад на Росію. Метою так званої "спецоперації" Путін називав необхідність очистити Україну від "нацистів та нацистської ідеології", а також роззброїти, щоб вона не була загрозою Росії.
•  Російські військові в Україні знищують ракетами та бомбами цілі мирні міста та села, вбивають та катують мирних жителів, ґвалтують жінок та дітей, мародерствують, забираючи з українських будинків все – аж до ложок та спідньої білизни.
•  Росіяни знищують інфраструктуру та продовольчі склади, мінують житлові будинки, ліси й поля.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):