Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Україна візьме участь у Всесвітньому чемпіонаті водіїв трамваїв

Середа, 18.05.2022 19:10   Джерело: Офіційний портал Києва

   Фахівці КП "Київпастранс" візьмуть участь у Всесвітньому чемпіонаті водіїв трамваїв, який пройде в Лейпцизі. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

   "Бажаю успіху КП "Київпастранс", яке прийняло запрошення від міста-побратима Лейпціга взяти участь у Всесвітньому чемпіонаті водіїв трамваїв. Ця щорічна подія об’єднує кращих працівників транспортних підприємств як з Європи, так і світу. Для команди Києва велика честь взяти участь у такій події. Це нагода не лише показати свою майстерність та позмагатися з кращими професіоналами з усього світу, а й вкотре привернути увагу до України. Що дуже важливо сьогодні, з огляду на військову агресію проти нашої країни", – наголосив Микола Поворозник.

Трамвай у київській місцевості ДВРЗ

   Україну на чемпіонаті, окрім водійок з Києва, представлятиме також делегація зі Львова. Загалом участь у змаганнях братимуть 25 команд – з Польщі, Чехії, Німеччини, Румуніі, Болгарії, Іспанії, Швейцарії, Угорщини, Ірландії, Італії, Франції, Болгарії, Швеції, Португалії, Австрії, Бельгії, Словаччини, Люксембургу та Австралії.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):