Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Цивілізований світ виганяє Росію з міжнародних організацій

Субота, 07.05.2022 08:10   Джерело: фейсбук-сторінка Федерації тенісу України. Маленьке фото в анонсі замітки - з публікації "Текст рішення ООН про агресію РФ проти України".

   Вчора відбулася екстраординарна конференція Міжнародної федерації тенісу. Головним питанням була ратифікація рішення Ради Директорів про призупинення членства Федерації тенісу Росії та Федерації тенісу Білорусі та дискваліфікацію збірних команд цих країн.

   Перед голосуванням було надано слово представникам федерацій країн-агресорів Якову Шатхіну та Сергію Рутенко, які в один голос заявили про свою категоричну незгоду із відстороненням своїх організацій.

   Після цього Виконавчий директор Федерації тенісу України Євген Зукін виклав позицію нашої Федерації, яка полягає не лише у відстороненні федерацій країн-агресорів, але також у відстороненні індивідуальних тенісистів.

Цивілізований світ виганяє Росію з міжнародних організацій

   У результаті таємного голосування 80% делегатів конференції висловилися на підтримку виключення федерацій країн-агресорів зі складу ITF. 20% делегатів були проти такого рішення.

   Таким чином, федерації тенісу Росії та Білорусі остаточно відсторонені. Питання відсторонення індивідуальних атлетів буде обговорюватися у майбутньому.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Російсько-українська війна" та "Спорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):