Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Спортсмени цивілізованих країн гидують грати з росіянами

Понеділок, 18.04.2022 07:48   Джерело: сайт Динамо Київ. Маленьке фото в анонсі замітки - з публікації "Текст рішення ООН про агресію РФ проти України"

   Жіноча збірна Швеції з футболу не вийде на матч проти Росії на чемпіонаті Європи-2022, якщо ту допустять до змагань. Про це в коментарі SVT заявив президент Асоціації футболу Швеції й віцепрезидент УЄФА Карл-Ерік Нільссон.

Спортсмени цивілізованих країн гидують грати з росіянами

   На Євро, що заплановане на липень 2022 року, Швеція має грати в групі C разом із Нідерландами та Швейцарією. Четвертою в цьому списку мала бути Росія, але після повномасштабного вторгнення РФ до України збірну тимчасово усунули від усіх турнірів ФІФА та УЄФА, як і інші російські команди.

   Тим не менше, президент УЄФА Александр Чеферін заявив, що рішення щодо участі Росії ще не остаточне, адже Футбольний союз Росії подав апеляцію до Спортивного арбітражного суду, і її розгляд ще триває. За словами Чеферіна, організація чекає на вердикт суду та «потребує більше інформації».

   Яким чином відбуватиметься заміна збірної-учасниці в разі повної дискваліфікації Росії, УЄФА зможе визначити лише після завершення судового процесу.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Російсько-українська війна" та "Спорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):