Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Ukrained - нове слово в англійському сленгу

Вівторок, 12.04.2022 09:30   Джерело: сайт Українська правда. Маленьке фото в анонсі замітки - з публікації "Текст рішення ООН про агресію РФ проти України"

   У англійському сленговому онлайн-словнику Urban Dictionary з’явилося нове слово – Ukrained (зукраїнити). Дієслово описує становище, в якому Росія опинилася після нападу на Україну. "Коли ти Росія, і ти вторгаєшся в іншу країну, у відповідь отримуєш глобальне приниження", – так його тлумачать автори. Також наводиться приклад вживання слова: "Росія була зукраїнена".

Ukrained - нове слово в англійському сленгу

   Користувачі словника пропонують свої варіанти тлумачень нового слова:

   "Коли друга за величиною клептократія в світі, очолювана розумово обмеженим і некомпетентним апаратом, вирішує вторгнутися до свого мирного сусіда, і в кінцевому підсумку отримує такий удар, що їхня економіка повертається в кам’яний вік".

   "По суті, якийсь жахливий смердючий хлопець намагається знущатися над тобою, і в решті решт, отримує таку ганьбу, що його онуки перенесуть її на своїх онуків".

   Urban Dictionary – онлайновий словник слів та фраз англомовного сленгу. Станом на травень 2014 року, сайт містив понад 7 млн визначень. Матеріали редагуються волонтерами та оцінюються відвідувачами сайту.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):