Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Віталій Кличко спустився в столичне метро, де чимало киян уже кілька днів перебувають в укритті

Четвер, 03.03.2022 20:20   Джерело: Офіційний портал Києва

   Мер Києва Віталій Кличко спустився сьогодні на одну зі станцій столичного метрополітену і поспілкувався з киянами, що вже кілька днів перебувають там в укритті. З’ясував умови, в яких знаходяться люди, їхні потреби, та перевірив, як працює критична інфраструктура міста. Відео мер опублікував на офіційному каналі в Telegram.

   "Столиця живе в умовах воєнного стану. Ситуація складна, але контрольована. Проїхався по місту. Спустився на одну зі станцій метро, де вже кілька днів в укритті перебувають люди. Поспілкувався, поцікавився потребами, підбадьорив. У киян настрій – патріотичний і рішучий, всі дякують нашим воїнам і пишаються ними", – сказав Віталій Кличко.

   Мер наголосив, що міська влада забезпечує безперебійну роботу критичної інфраструктури.

   "Міська влада робить все, щоб у Києві працювала критична інфраструктура. А також – готує місто до ймовірних складних подій. У столиці встановлені блок-пости, обмежувальні блоки на вулицях для руху транспорту, запроваджена комендантська година. Я прошу всіх дотримуватись ключових правил безпеки. Це вкрай важливо! Я переконаний, що ми гідно подолаємо цей надзвичайно складний виклик в історії нашої держави. І ми переможемо! Всі разом! Слава Україні!" – наголосив Віталій Кличко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):