Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

В Україні тиждень даруватиме теплі дні

Вівторок, 15.02.2022 19:19    Джерело: сайт meteoprog.ua

   Тиждень в Україні очікується теплим. Ці очікувані високі градуси – умовні, адже лютий ще триває, проте до кінця тижня домінуватиме максимальна температура повітря в межах +3…+11 градусів. Нічні градуси ще передбачаються нижчими, повітря підморожуватиме, мінімальна температура повітря становитиме -3…-8 градусів. Проте в другій половині тижня навіть вночі стовпчики термометрів піднімуться до плюсових значень.

   Денна температура повітря також поступово підвищиться і подекуди становитиме у західних областях та у південній частині до +9…+12 градусів. Нічні та ранкові морози провокуватимуть в Україні ожеледицю, тому варто бути особливо уважними саме в ранкові та вечірні години, щоб уникнути травматизму, небезпечних ситуацій на дорогах та тротуарах.

В Україні тиждень даруватиме теплі дні

   З 17 по 20 лютого через Україну переміщуватимуться атмосферні фронти, тому сонця поменшає, хмарності побільшає. Очікуються опади – вдень переважно у вигляді дощу, в холодніший час доби – із мокрим снігом. Також з’явиться більше шансів у штормового вітру.

   У Києві початок тижня буде з холодними ночами та помірно теплим днем. А в другій половині тижня запахне справжньою весною – очікуються "плюси" навіть вночі, а протягом дня температура повітря досягатиме +5…+10 градусів. На фоні потепління у столиці побільшає хмарності, сильного вітру та дощів.



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):