Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Завершено бурові роботи на будівництві лівобережної розв’язки Дарницького мосту

Середа, 09.02.2022 20:54   Джерело: сайт Інтерфакс-Україна

   Мостобудівний підрозділ групи компаній "Автострада" продовжує роботи з будівництва лівобережної розв'язки Дарницького мосту в Києві; наразі на об'єкті завершено влаштування буронабивних паль і розпочато підготовчі роботи з монтажу прогонових споруд з'їздів. Як повідомила пресслужба групи компаній у вівторок, загалом було пробурено та забетоновано 55 паль діаметром 1,5 м, на які пішло близько 2,5 тис. куб. м монолітного бетону. Для виконання цих робіт було залучено потужну техніку - бурові установки Bauer BG 45 і BG 36.

   Також виконано низку інших робіт. Так, на споруді № 8Л (з'їзд у напрямку просп. Бажана) влаштовано 12 ростверків і змонтовано 23 блоки підпірної стінки. Кожен такий блок важить до 14-15 тонн. Наразі тривають роботи з замонолічування блоків, а найближчими днями їх буде змонтовано ще 80. Під час влаштування споруди було використано близько 1,2 тис. куб. м монолітного бетону. На споруді №5Л (також є частиною з'їзду в напрямку просп. Бажана) забетоновано стоян та виконано половину робіт із влаштування підпірної стінки. На споруді № 6Л, що веде в напрямку моста Патона, розпочато розробку котловану опори 4 і триває підготовка до влаштування ростверку. На спорудах №3Л і №4Л триває бетонування й армування елементів опор – ростверків, тіл опор, ригелів.

Завершено бурові роботи на будівництві лівобережної розв’язки Дарницького мосту

   Крім цього, наразі на об'єкті здійснюється експертиза металевих конструкцій прогонових будівель, зокрема лакофарбового покриття на балках і працездатності болтових з'єднань. На об'єкті працюють 110 фахівців мостобудівного підрозділу "Автостради", залучено понад 50 одиниць спеціалізованої техніки. Роботи тривають цілодобово.

   Лівобережна розв'язка Дарницького мосту покращить автомобільне сполучення між берегами Дніпра й дасть змогу розвантажити столичний трафік. До початку робіт у жовтні 2021 року вона залишалася недобудованою близько 10 років.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" та "Березняки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):