Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Літак ’Руслан’ перевіз турецький супутник для SpaceX

П'ятниця, 07.01.2022 21:21    Джерело: сайт День

   Літак Ан-124-100 "Руслан" авіакомпанії "Антонов" перевіз із Тулузи турецький супутник Turksat 5B для запуску аерокосмічною компанією SpaceX. Про це повідомила пресслужба авіакомпанії "Антонов".

   "Літак Ан-124-100 авіакомпанії "Антонов" здійснив перевезення з Тулузи, Франція, нового турецького телекомунікаційного супутника Turksat 5B для запуску американською аерокосмічною компанією SpaceX. Транспортування виконано у співпраці з відділом Bollore Logistics Space в Тулузі. "Руслан" є єдиним літаком, здатним транспортувати унікальні контейнери, оскільки вони розроблені Airbus Defense and Space спеціально для перевезення літаком типу Ан-124-100", - ідеться в повідомленні.

Літак ’Руслан’ перевіз турецький супутник для SpaceX

   Загальна вага вантажу 60 тонн, його габарити: довжина - 14,69 м, ширина - 5,45 м, висота - 4,36 м були близькими до розмірів вантажного відсіку літака.

   "Професіоналізм технічної бригади авіакомпанії «Антонов» є гарантією безпечного та ефективного перевезення цього делікатного та унікального вантажу", – заявив спеціаліст комерційного відділу компанії Сергій Білозеров. Він додав, що для завантаження та розвантаження разом з бортовим краном використовувався зовнішній кран, а також інше спеціальне обладнання, розроблене та виготовлене спеціалістами підприємства "Антонов".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Made in Ukraine".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):