Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Панорами Дарниці з висоти: шлях трамвая на ДВРЗ

П'ятниця, 03.12.2021 18:19   Джерело: Комментарии.ua

   Чудові панорами оприлюднив блогер Сергій Мухлинін. На кадрах видно панорами Дарниці, зроблені з висоти над коліями трамвая від кінцевого кільця до Дарницької площі, над Старою Дарницею.

   "Якою є доля київського трамвая на ДВРЗ? Ця реконструкція кинута вже давно, так і не досягнувши завершення, а замість трамваю "тимчасово" ходить автобус. Нам говорили про 90% завершення робіт, а тут... раптово... Коли ж буде завершено реконструкцію, і трамвай знову поїде звичним маршрутом? Відповіді я не маю", — прокоментував автор своє відео.



   Сергій Мухлинін показав панорами Дарниці між проводами та голубами у чудовий осінній день. "Підписав вулиці, щоби легше орієнтуватися, а також подивитися на рідні краї з незвичного ракурсу", — зазначив автор відео.

   Киянин додав: "У мене про трамвайний маршрут №33 залишилися найтепліші дитячі спогади. На ньому можна було доїхати від будинку прямо в ліс, а далі пішохідний маршрут та природа на цілий день! Напевно, так завжди, що найприємніші спогади - з дитинства".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Відео".



Вам була корисна ця стаття?

Володимир  06.12.2021 15:36
Гроші було виділено 100%, але частина їх "кудись" поділась....

Юрий Н.  04.12.2021 17:11
Большое спасибо Сергею за ролик. Увидел с высоты птичьего полета завод, где началась моя трудовая деятельность, свой бывший дом и дома друзей, 126-ю школу, которую закончил и многое другое. Обидно за долгореконструкцию трамвайной линии. Надеюсь, у города, наконец, появятся деньги для завершения работ.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):