Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Вийшов тизер індійського фільму, який знімали у Маріїнському палаці в Києві

Вівторок, 16.11.2021 19:48   Джерело: сайт Суспільне Культура

   У мережі з’явився короткий трейлер стрічки "RRR" індійського режисера С. С. Раджамулі, одну зі сцен якої знімали на території Маріїнського палацу в Києві. Вихід картини заплановано на 7 січня 2022 року. Зйомки проходили в Індії, Болгарії та Україні. Резиденція українського президента також потрапила на постер фільму. Історичний фільм розповідає про двох революціонерів, які виборювали свободу Індії від Британської імперії. Ролик супроводжується саундтреком, і там уже можна побачити кадри зі зйомок у Києві. За кілька днів відео набрало понад 16 мільйонів переглядів.



   Зйомки в Україні проходили цього літа. Маріїнський палац прикрасили квітами та стрічками для масштабної сцени, в якій брали участь 300 акторів масових сцен, оркестр і понад 50 танцюристів.

   Хореографкою-постановницею у Києві стала чемпіонка світу з латиноамериканських танців Олена Шоптенко, другим хореографом виступив Максим Леонов. Організацією зйомок займалася українська кінокомпанія 435 FILMS. Окрім зірок індійського кіно у картині також знявся британський актор Рей Стівенсон, відомий ролями у стрічках "Король Артур", "Вікінги".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Відео".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):