Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

В Одесі суддя зобов`язав засудженого прочитати Шевченка і Марка Твена

Понеділок, 25.10.2021 18:17   Джерело: сайт #ШОТАМ

   Суддя Малиновського районного суду Одеси засудив 23-річного хлопця до року умовно та зобов’язав прочитати кілька художніх творів. За вироком від 20.10.2021 у справі крадіжки, засуджений має прочитати: "Пригоди Тома Соєра" Марка Твена; роман "Пригоди Гекльберрі Фінна" Марка Твена; роман "Біле Ікло" Джека Лондона; вірш Тараса Шевченка "Минають дні, минають ночі …".

   Як стало відомо із вироку, у січні 2021 року 23-річний засуджений із товаришем викрали дві магнітоли з автомобілів. Коли їх помітили охоронці, покинули магнітоли і втекли. Потім повернулися до автомобілів, щоб забрати викрадене, але там їх затримали поліцейські.

В Одесі суддя зобов`язав засудженого прочитати Шевченка і Марка Твена

   Читання цих творів для обвинувачених буде стимулом для мислення і пізнання світу у вимірі без вчинення суспільно шкідливих дій: "Твори визначені судом і які відносять до дитячої літератури (уроків зарубіжної літератури 5-го класу), саме призвані формувати в дитині всі добрі, сердечні і незлобливі відчуття як щодо себе так і до навколишнього світу. Окрім того, вони показують, як люди співіснують на протязі багатьох років не тільки без неприязні і ненависті один до одного, а й з необхідною у суспільстві повагою як до цінностей життя так і до встановлених у суспільстві правил". У вироку підмічено, що саме завдяки таким творам у дитини і повинні створюватись образи прекрасного, які вона буде нести через все життя.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):