Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Сокири й молоти для сучасних воїнів

Субота, 16.10.2021 18:20   Джерело: сайт #ШОТАМ

   Айтівець із Франківська виготовляє сокири для NASA і НАТО. Його сокири й молоти високо цінують як сучасні вікінги й послідовники Асатру, так і фани God of War і Marvel із Європи, Америки й Австралії. Бренд Михайла називається Ancient Smithy — "Стародавня кузня".

   Раніше він, випускник КПІ, мав власний сервісний центр, але коли курс гривні впав, прибутки стали мізерними. Михайло збирався зайнятись ножами й кинджалами та знайшов більш незайняту нішу. "Тоді я подумав: кому вони взагалі потрібні — ті сокири? Та все ж вирішив спробувати" – Михайло Пересунько. "Я розробляв дизайн, а коваль займався виробництвом. І наш товар дуже зацікавив іноземців".



   За 4 роки бренд увійшов у топ-3 світу в цій сфері. Його вироби замовляють не лише косплеєри образу Тора, а й спецпідроздільці НАТО для своїх фестивалів. Одного разу сокиру купив астронавт NASA!

   "Ми використовуємо давні техніки ковальства, тому в команду беремо професіоналів. Деякі є ковалями в четвертому поколінні" – Михайло Пересунько. Вироби франківських майстрів не з дешевих, зате їх не соромно передати у спадок.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Made in Ukraine".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):