Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

З міського бюджету витратять 130 тисяч гривень на артоб'єкт "Я ЛЮБЛЮ ДВРЗ"

Неділя, 03.10.2021 10:48   Джерело: Офіційний портал Києва

   Розпорядженням КМДА від 17 вересня 2021 року №1981 "Про деякі питання міського конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування" передбачається фінансування проєктів органів самоорганізації населення (ОСН) - переможців міського конкурсу програм розвитку місцевого самоврядування.

   Всього в списку переможців міського конкурсу налічується 35 проєктів, 2 з них подані ОСН Дніпровського району - з житлового масиву Березняки та місцевості ДВРЗ.

   Березняківці планують витратити 170 тисяч гривень на подальший розвиток системи відеоспостереження "Безпечні Березняки". На сьогоднішній день у рамках проєкту встановлено 75 зовнішніх відеокамер, які забезпечують трансляцію потоків відеозображення у реальному часі та відеофіксацію подій, що відбуваються на житловому масиві Березняки.

   Орган самоорганізації населення "Комітет мікрорайону "Дніпровець" (місцевість ДВРЗ) вирішив організувати встановлення у сквері за адресою: вулиця Алматинська, 56-58 артоб'єкту "Я ЛЮБЛЮ ДВРЗ". Вартість цього проєкту - 129584 грн. Як зазначено у Розпорядженні №1981, фінансова підтримка кожного проєкту може бути збільшена до 170 тисяч гривень.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ОСН".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):