Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

На Алматинській, 12 планують влаштувати виробництво упаковки

Вівторок, 14.09.2021 21:20   Джерело: сайт Дніпровської РДА

   Райдержадміністрація Дніпровського району міста Києва розмістила в розділі "Оголошення" свого сайту повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля - компанія "ІТАК" планує реконструювати нежилий будинок за адресою: вул.Алматинська, 12 під виробничо-складські приміщення для виробництва упаковки для харчової та нехарчової продукції.

На Алматинській, 12 планують влаштувати виробництво упаковки

   Виробництво складатиметься з наступних етапів: отримання неорієнтованої плівки з поліпропіленових гранул; екструзія плівки; виготовлення пакувальної продукції способом рото друку; виготовлення ламінованої упаковки; різка матеріалу на формат замовника. Теплопостачання об'єкта планується здійснювати від газових (варіант 1) або твердопаливних (варіант 2) котлів. Водопостачання та водовідведення здійснюватиметься згідно з договором про надання відповідних послуг з ПАТ "Українська залізниця". Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря не повинні перевищувати гранично-допустимі концентрації.

   Протягом 20 днів з моменту оприлюднення повідомлення громадськість має право надати зауваження і пропозиції до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):