Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Багатотиражна газета ДВРЗ (номер 295, вересень 1964 року)

Середа, 25.08.2021 21:35   

Багатотиражка ДВРЗ Багатотиражка ДВРЗ
   Номер 35 (295) багатотиражної газети Дарницького вагоноремонтного заводу вийшов наприкінці тижня - в суботу, 5 вересня 1964 року. Декілька матеріалів багатотиражки присвячено події, що відбулась на початку тижня - початку учбового року, а для багатьох дітей - початку свого шкільного життя.
   Про одну з таких першокласниць, Свєту Лєднєву, розповідається у статті "Перший раз, в перший клас". "Ще вчора вона в дитячому садку прощалася з ляльками, а сьогодні сяде за парту", - пише автор статті О.Янов.
   У замітці "Прощальний сніданок у дитсадку" йде мова про дитячі ранки у садочках №18 і 48, присвячені випуску вихованців до школи. На сніданок були запрошені батьки випускників. Майбутні школярі виступили перед гостями з віршами, піснями і танцями.
   Під рубрикою "Партійне життя" поміщено звіт про партійні збори у вагоноремонтному цеху, партійна організація якого - найбільша на заводі. Повідомляється, що секретарем парторганізації цеху комуністи обрали т.Крупельницького.
   Інструктор фізкультури О.Царенко розповів у замітках "Переможець - команда ЦПВ" та "Кубок у наших спортсменів" про змагання з футболу на першість заводу між цеховими командами та районні змагання команд первинних організацій ДТСААФ.
   Решту публікацій заводської багатотиражки присвячено виробничим справам - результатам роботи підприємства за серпень 1964 року, прийняттю нового статуту про дисципліну працівників залізничного транспорту та ін.

   У фотогалереї - знімки модельника ливарного цеху М.Глазка: "Таня Гончар декламує вірш "Прощай, дитячий садок!"; "За святковим столом"; "Свєта Леднєва, Рая Маркушина, Таня Гончар".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва", "Завод" та "Дарницький вагоноремонтник".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):