Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Кримінальні хроніки ДВРЗ: незаконне зберігання наркотиків

Четвер, 19.08.2021 17:08   Джерело: Реєстр судових рішень. Скорочено

   15.04.2021 року приблизно о 12:00 ОСОБА_1 перебував біля будинку № 34 по вул. Алматинська у м. Києві, де на землі знайшов та підняв блістер білого кольору з чотирма таблетками. ОСОБА_1, роздивившись вміст, впевнився, що у блістері дійсно міститься наркотичний засіб - метадон, тим самим вчинивши безоплатне незаконне придбання для подальшого власного вживання психотропної речовини, обіг якої обмежено - метадон. У цей час у ОСОБА_1 виник злочинний умисел, спрямований на незаконне зберігання для подальшого власного вживання наркотичного засобу.

   Продовжуючи свою протиправну діяльність, ОСОБА_1 помістив блістер з таблетками до правої кишені штанів та став незаконно зберігати наркотичний засіб при собі для власного споживання без мети збуту.

   Того ж дня, 15.04.2021 року приблизно о 12:10 працівниками поліції за адресою: м. Київ, вул. Алматинська, 34, було зупинено ОСОБА_1, який повідомив, що зберігає при собі блістер з таблетками білого кольору, який містить наркотичний засіб, обіг якого обмежений - метадон (фенадон).


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

   Під час досудового розслідування було встановлено, що обвинувачений беззаперечно визнав свою винуватість, не оспорює встановлені досудовим розслідуванням обставини і згідний з розглядом обвинувального акта за його відсутності, у зв`язку з чим прокурором у порядку, передбаченому ч. 1 ст. 302 КПК України, був направлений до суду обвинувальний акт разом із клопотанням прокурора про розгляд обвинувального акта у спрощеному провадженні, без проведення судового розгляду в судовому засіданні.

   Суд ухвалив: ОСОБА_1 визнати винуватим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України, та призначити йому покарання у виді обмеження волі на строк 1 (один) рік. На підставі ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_1 від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом 1 (одного) року іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього обов`язки. Відповідно до ст. 76 КК України зобов`язати ОСОБА_1 періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання та роботи. Запобіжний захід ОСОБА_1 не обирався.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):