Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Година запитань до Кличка: коли поїдуть трамваї на ДВРЗ?

Неділя, 01.08.2021 17:55   Джерело: сайт LB.ua

   Під час першого пленарного засідання Київради кожного календарного кварталу відводиться час для запитань до міського голови, першого заступника і заступників голови КМДА. Це передбачено рішенням Київради від 2017 року. Кожна депутатська фракція Київської міської ради має гарантоване право на два усних запитання.

   Депутат від "Єдності" Ярослав Федоренко запитав у мера про реконструкцію трамвайної колії на ДВРЗ. “Там багато років уже відбувається реконструкція трамвайної колії. Розумію, що багато чинників заважали почати будівництво, але була озвучена дата 24 серпня, коли розпочнеться рух по цій трамвайній колії”, — зазначив Федоренко.

   Депутат попросив Кличка як очільника КМДА дати розпорядження профільним заступникам, визначити чіткий план робіт і цього року закінчити реконструкцію. Почати закликав з перехрестя на вулиці Довбуша (прим. ред. "Ліски": перехрестя - на відео нижче). “Тут потрібно вже дату, яка не буде змінюватися, і ця дата повинна бути в цьому році”, — підсумував депутат.



   Віталій Кличко відповів депутату, що вул. Алматинська ремонтувалася востаннє 40–50 років тому. “Що стосується вулиці Довбуша... До кінця року буде відремонтовано і рух запущений. Роботи йдуть до того моменту, коли дозволяють погодні умови”, — зазначив мер.

   Профільний заступник мера Олександр Густєлєв додав, що вулицею Алматинською рух запустять без обмежень. Щодо вулиці Довбуша, то там триває конкурс на додаткові роботи. “Ви ж знаєте, там через ліс іде облаштування нової дороги з велодоріжкою, але там треба трохи часу, бо тільки зараз договір на додаткові роботи”, — сказав Густєлєв.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" та "Місцеві депутати".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):