Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Кримінальні хроніки ДВРЗ: крадіжки

Неділя, 18.07.2021 21:52   Джерело: Реєстр судових рішень. Скорочено

   01 січня 2021 року близько 23 години ОСОБА_1 перебував біля житлового будинку за адресою: м. Київ, вул. Рогозівська, 1, де був припаркований та зачинений автомобіль марки «Рено Дастер», державний номерний знак НОМЕР_1.

   В цей час, у ОСОБА_1 виник злочинний умисел направлений на повторне таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище, а саме до салону вищезазначеного автомобіля.

   Реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на повторне таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище, ОСОБА_1 , скориставшись тим, що за його злочинними діями ніхто зі сторонніх осіб не спостерігає підійшов до автомобіля марки «Рено Дастер», державний номерний знак НОМЕР_1 , який знаходився припаркованим біля узбіччя, та, заздалегідь підготовленим предметом для вчинення кримінального правопорушення, а саме болтом, розбив скло задньої правої двері автомобіля, та із салону автомобілю таємно забрав майно потерпілого ОСОБА_2 , а саме: телевізор марки «DVD PLAYER» (model: MTW 745 TWIN), вартістю 1600 гривень.

   Після чого, ОСОБА_1 з місця вчинення кримінального правопорушення зник, викраденим майном розпорядився на власний розсуд, заподіявши потерпілому ОСОБА_2 матеріальну шкоду на загальну суму 1600 гривень.


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

   Крім цього, 08 січня 2021 року близько 21 години ОСОБА_1 перебував за адресою: АДРЕСА_2-є. В цей час, у ОСОБА_1 виник злочинний умисел направлений на повторе таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище, а саме на територію подвір`я приватного будинку АДРЕСА_2. Реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на повторне таємне викрадення чужого майна поєднане з проникненням у сховище, ОСОБА_1 скориставшись тим, що за його злочинними діями ніхто зі сторонніх осіб не спостерігає, підійшов до житлового приміщення, яке знаходиться на території приватного будинку та заздалегідь підготовленим предметом для вчинення кримінального правопорушення, а саме викруткою, відчинив хвіртку та зайшов на територію, де у подальшому підійшов до будинку, при цьому знаючи особливості відчинення замка, відчинив замок та незаконно проник до вище вказаного приміщення. Продовжуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_1, перебуваючи у житловому приміщенні, таємно викрав телевізор марки «Арго 24DHS6000», вартістю 1700 гривень, мультиварку марки «Redmond Rmc -P350», вартістю 3066 гривень, велосипед марки «Ардіс», вартістю 5025 гривень. Після чого, ОСОБА_1 з місця вчинення кримінального правопорушення зник, викраденим майном розпорядився на власний розсуд, заподіявши потерпілому ОСОБА_5 матеріальну шкоду на загальну суму 9791 гривень.

   Крім цього, 23 січня 2021 року близько 23 години 30 хвилин ОСОБА_1 перебував біля житлового будинку за адресою: м. Київ, вул. Новаторів, 4, де був припаркований та зачинений автомобіль марки «Skoda Fabia», державний номерний знак НОМЕР_8 . В цей час, у ОСОБА_1 виник злочинний умисел направлений на повторе таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище, а саме до салону вищезазначеного автомобіля. Реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на повторне таємне викрадення чужого майна поєднане з проникненням у сховище, ОСОБА_1 , скориставшись тим, що за його злочинними діями ніхто зі сторонніх осіб не спостерігає, підійшов до зачиненого автомобіля марки «Skoda Fabia», державний номерний знак НОМЕР_8 , який знаходився припаркованим біля узбіччя, де, заздалегідь підготовленим предметом для вчинення кримінального правопорушення, а саме болтом, розбив скло лівої передньої двері автомобіля, та із салону таємно викрав майно потерпілого ОСОБА_10 , а саме: відеореєстратор «Mi Dash Cam 1s», вартістю 1800 гривень. Після чого, ОСОБА_1 з місця вчинення кримінального правопорушення зник, викраденим майном розпорядився на власний розсуд, заподіявши потерпілому ОСОБА_10 матеріальної шкоди на загальну суму 1800 гривень.

   Крім цього, 30 січня 2021 року близько 22 години ОСОБА_1 перебував біля житлового будинку за адресою: м. Київ, вул. Марганецька, 11, де був припаркований та зачинений автомобіль марки «Нісан Альмера», номерний знак НОМЕР_14 . В цей час, у ОСОБА_1 виник злочинний умисел направлений на повторе таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище, а саме до салону вищезазначеного автомобіля. Реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на повторне таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище, ОСОБА_1 , скориставшись тим, що за його злочинними діями ніхто зі сторонніх осіб не спостерігає, підійшов до автомобіля марки «Нісан Альмера», номерний знак НОМЕР_14 , який знаходився припаркованим біля будинку, де, заздалегідь підготовленим предметом для вчинення кримінального правопорушення, а саме болтом, розбив скло правої задньої двері автомобіля, та із салону таємно викрав майно потерпілого ОСОБА_16 , а саме: електросамокат марки «Xiaomi M365» серія 16133/00760995-16133/00860000, артикул: FBC4003GL/FBC4004GL, вартістю 8000 гривень. Після чого, ОСОБА_1 з місця вчинення кримінального правопорушення зник, викраденим майном розпорядився на власний розсуд, заподіявши потерпілому ОСОБА_16 матеріальну шкоду на загальну суму 8000 гривень.

   Крім цього, 31 січня 2021 року близько 23 години 40 хвилин ОСОБА_1 перебував біля житлового будинку за адресою: м. Київ, вул. Алматинська, 36-А, де був припаркований та зачинений автомобіль марки «Форд Гелексі», державний номерний знак НОМЕР_13. В цей час, у ОСОБА_1 виник злочинний умисел направлений на повторе таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище, а саме до салону вищезазначеного автомобіля. Реалізовуючи свій злочинний умисел, направлений на повторне таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у сховище, ОСОБА_1 , скориставшись тим, що за його злочинними діями ніхто зі сторонніх осіб не спостерігає, підійшов до автомобіля марки «Форд Гелексі», державний номерний знак НОМЕР_13 , який знаходився біля житлового будинку за вище вказаною адресою, де, заздалегідь підготовленим предметом для вчинення кримінального правопорушення, а саме болтом, розбив скло лівої задньої двері автомобіля, та із салону таємно викрав майно потерпілого ОСОБА_15 , а саме: набір інструментів марки «Інтертул ЕТ 7078» для вище зазначеного автомобіля, вартістю 6000 гривень. Після чого, ОСОБА_1 з місця вчинення кримінального правопорушення зник, викраденим майном розпорядився на власний розсуд, заподіявши потерпілому ОСОБА_15 матеріальну шкоду на загальну суму гривень 6 000 гривень.

   Суд ухвалив: ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст.185, ч. 2 ст. 185 КК України, та призначити йому покарання: - за ч. 2 ст. 185 КК України у виді 2 років позбавлення волі; - за ч. 3 ст. 185 КК України у виді 3 років позбавлення волі. На підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, призначити ОСОБА_1 покарання у виді 3 років позбавлення волі.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):