Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Прем`єра без слів: столичний театр представив оригінальну виставу

Вівторок, 29.06.2021 20:37   Джерело: сайт Вечірній Київ

   26 та 27 червня на сцені Київського Академічного театру Драми та Комедії на лівому березі Дніпра відбулася прем’єра вистави "Моменти" італійського режисера Маттео Спіацці. Мистецький проєкт реалізовано за підтримки Італійського інституту культури при Посольстві Республіки Італія в Україні.

   Нинішня постановка є другим спільним мистецьким проєктом колективу театру та режисера з Верони, який з великим успіхом втілив у 2019 році виставу "Сімейний альбом". У своїй новій мистецькій постановці Маттео Спіацці продовжує працювати у стилі Commedia dell`arte або Комедія масок.

Після успішної прем`єри. Фото: Анастасія Мантач
Після успішної прем`єри. Фото: Анастасія Мантач

   В Україні жанр комедії дель арте є досить незвичним. Слід також віддати належне талановитій майстрині Христині Корабельниковій, створила кожному персонажу яскравий образ та оригінальні маски, що підкреслювали та гармонійно доповнювали образ кожного з героїв.

   Ще однією особливістю "Моментів" є те, що у виставі немає слів - сценічна пластика та жести акторів допомагають глядачеві спостерігати за перебігом подій, які розгортаються у звичайному офісі.



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):