Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Рада затвердила День пам`яті дітей, які загинули внаслідок російської агресії

Вівторок, 01.06.2021 21:20   Джерело: сайт Українська правда, скорочено.

   Народні депутати 1 червня підтримали проєкт постанови щодо вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. Постанову підтримали 308 нардепів з усіх фракцій та політичних груп, окрім "Опозиційної платформи – За життя". У пояснювальній записці до постанови йдеться, що з початку нападу Росії на Україну на території Донецької та Луганської областей загинуло понад 240 дітей, ще 56 пропали безвісти. Отримали поранення і травми, за даними різних джерел, від 167 до понад 500 малолітніх громадян України.

   Вшанування на державному рівні пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, відбуватиметься 4 червня, у Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії.



   Океан Ельзи - "Країна дітей" - присвята дітям України, які постраждали внаслідок війни, збройних конфліктів, терактів. Прем’єра в День захисту дітей – це нагадування, що, перш за все, діти потребують захисту від вчинків дорослих, від їх безвідповідальних та жорстоких рішень.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):