Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

У Контактному центрі відбудеться "пряма лінія"

Понеділок, 31.05.2021 18:18   Джерело: сайт 1551

   У вівторок, 1 червня 2021 року, участь у "прямій лінії" Контактного центру міста Києва візьме голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Михайлович Щербак. Дзвінки від киян будуть прийматися з 12:00 до 13:00 за номером 15-51.

   Слідкувати за спілкуванням усі охочі зможуть на сайті Контактного центру міста Києва, а також на офіційному каналі в Youtube, де відбудеться трансляція в режимі "онлайн".


У Контактному центрі відбудеться пряма лінія

   На обговорення будуть винесені наступні теми: відсутність або незадовільна якість, гарячого та холодного водопостачання; відновлення благоустрою після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою; утримання будинків, прибудинкових територій та підвалів; ремонт під’їздів та дахів житлових будинків; освітлення в під’їздах та на прибудинкових територіях; технічний та санітарний стан ліфтового господарства; облаштування дитячих майданчиків; обслуговування систем тепло-, водопостачання, водовідведення та ливнестоків; укладання та відновлення асфальтного покриття, технічний стан проїжджих частин; соціальне забезпечення, робота медичних та начальних установ та ін.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):