Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Карикатурою на Путіна прикрасили посольство РФ

Четвер, 22.04.2021 20:40   Джерело: сайт Українська правда. Скорочено

   Російські дипломати направили в МЗС України ноту протесту у зв'язку з акцією, яку влаштували українські активісти під стінами посольства РФ в Києві. Зокрема, вони лазером намалювали на стіні будівлі карикатуру на Путіна і спроектували напис із звинуваченнями на адресу країни-агресора.

   Акція протесту відбулася 20 квітня, напередодні щорічного послання російського президента Федеральним зборам РФ. Про це у своєму Facebook написав голова ГО "Агентство розвитку демократії та інформаційних свобод" Юрій Федоренко. Також він опублікував відео події, яке можна подивитися за цим посиланням.

Карикатурою на Путіна прикрасили посольство РФ

   На акції активісти тримали плакати з зображенням Путіна у ролі Гітлера та Кім Чен Ина, а також з надписами "Северокореїзація Росії", "Доктор зло існує", "Диктатор-шизофреник з комплексом Наполеона", "Послання Путіна – це лапша й потік дезінформації".

   А на стіну посольства учасники акції за допомогою лазерної установки спроектували карикатурний профіль Путіна і напис "Росія перетворилася на терористичну організацію".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):