Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

У Миколаєві показали електричний річковий трамвайчик

Середа, 14.04.2021 19:07   Джерело: сайт #ШОТАМ

   Компанія "Річковий трамвайчик Миколаїв", ґрунтуючись на п’ятирічному досвіді роботи у галузі пасажирських перевезень водним транспортом, разом з провідними конструкторами та суднобудівниками міста Миколаєва створили новаторське маломірне пасажирське судно "Фарад" з електричним силовим приводом. Мета проекту – відродити регулярні пасажирські перевезення у акваторіях річок Південний Буг та Інгул в місті Миколаєві, використовуючи маломірні судна (катамарани) на електричному ході.



   Технічні характеристики: довжина, м – 10.0; ширина, м – 2.8; осадка, м – 0.5; двигун, кВт – 15; швидкість, вуз (км/г) – 8 (15); запас ходу на сонці, годин – 5; запас ходу без сонця, годин – 3; корисне навантаження, кг – 3000; батарея, кВт-ч – 40; сонячні панелі – 47 високоефективних гнучких панелей 110 Вт кожна, усі – 5 кВт.

   Кіль "Фарада" посилений, що захищає судно від випадкового пошкодження на мілкому узбережжі і дозволяє йому підходити на піщані берегові лінії. Конструкція судна дозволяє при номінальній вазі у 2 тони мати корисну вантажопідйомність 3000 кг для пасажирів та вантажів. Судно має можливість працювати в неглибоких акваторіях, дрібних маринах, яхт-клубах – це ключові райони. Наголошується, що конструктивне рішення катамарану "Фарад" є безперечно кращим і 100% екологічним альтернативним рішенням для водних пасажирських перевезень та дозвілля.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Made in Ukraine".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):