Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

У Києві 356 контейнерів для збору відпрацьованих батарейок. На ДВРЗ - жодного

Вівторок, 30.03.2021 20:15   Джерело: сайт Вечірній Київ

   У столиці встановлять ще 212 контейнерів для збору небезпечних відходів. У них можна буде залишити відпрацьовані батарейки, непошкоджені ртутні термометри та енергозберігаючі лампи. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв. Загалом тепер у столиці працює 356 таких баків в усіх районах міста. Адресний перелік та розташування можна побачити на карті дислокації таких контейнерів.

У Києві 356 контейнерів для збору відпрацьованих батарейок. На ДВРЗ - жодного

   Прим. ред. "Ліски": як видно з наведеного фрагменту карти, найближчий до місцевості ДВРЗ контейнер знаходився на вулиці Празькій, 44 - наразі його демонтовано для ремонту.

   До слова, кияни можуть надавати свої пропозиції щодо адрес і локацій розташування цих баків. Звернення на встановлення контейнерів можна подати на офіційному сайті КП "Київкомунсервіс" за посиланням. Нагадаємо, що в 2020 році з цих спеціальних контейнерів зібрано 19 250 кг батарейок, 34 584 шт. енергозберігаючих та люмінесцентних ламп, 4 734 шт. ртутьвмісних термометрів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".



Вам була корисна ця стаття?

admin  31.03.2021 12:33
Можливо, "непошкодженими" комунальники називають "цілі" термометри - на відміну від "розбитих". Цілі термометри можуть кидати в контейнери як через їхню несправність (наприклад, розрив на частини ртутного стовпчика), так і через небажання тримати ртуть у домівках.

Максим  31.03.2021 01:47
Цікаво, а навіщо здають непошкоджені ртутні термометри? Найчастіша причина позбутися такого термометра - це коли він пошкоджений.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):