Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Катерина Монзуль стане однією з перших двох арбітрів-жінок, які проведуть матчі чемпіонату світу серед чоловіків

П'ятниця, 26.03.2021 20:03   За матеріалами сайту Динамо Київ

   Офіційний сайт ФІФА у своїй публікації привернув увагу до того факту, що вперше в історії матчі чемпіонату світу серед чоловіків судитимуть арбітри-жінки. Ними стануть українка Катерина Монзуль та француженка Стефані Фраппар.

   "Хоча вони вже працювали на кількох важливих поєдинках у чоловічих змаганнях, уперше проводити кваліфікацію чемпіонату світу є особливою подією, і тут є чим пишатися. Фраппар і Монзуль дуже багато працювали останніми роками, і ці призначення є визнанням їхньої чудової роботи", — зазначив голова Комітету арбітрів ФІФА П'єрлуїджі Колліна.



   За останні два роки Стефані Фраппар провела цілу низку відповідальних матчів. Наприклад, 2019 року вона відсудила фінал чемпіонату світу серед жінок між збірними США та Нідерландів. Фраппар накопичила цінний досвід в єврокубкових матчах і у французькій Лізі 1.

   Катерина Монзуль, яка працювала у фіналі чемпіонату світу серед жінок 2015 року, проводить багато матчів у Прем'єр-лізі України й часто запрошується на єврокубкові турніри та змагання національних збірних, зазначає сайт ФІФА.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):