Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Перехід залізничних колій біля платформи Київська Русанівка планують заборонити

П'ятниця, 26.03.2021 18:27   

   Десятого березня 2021 року в районі шляхопроводу вул.Вифлеємська - просп.Соборності - вул.Є. Сверстюка відбулась виїзна нарада, учасниками якої стали народний депутат України Тетяна Циба, представники залізниці, Департаменту транспортної інфраструктури КМДА та Київавтодору. Мета наради - створення безпечних умов для руху пішоходів поблизу залізничної платформи "Київська Русанівка".

   У ході наради було встановлено, що павільйон зупинки Київська Русанівка та обидві платформи - все побудовано в 1974 році - за призначенням не використовуються з 2010 року, посадка та висадка пасажирів не проводиться. Дані об’єкти нерухомого майна знаходяться в аварійному технічному стані, до подальшої експлуатації непридатні.

   З південного боку платформ бетонними плитами влаштовано настил між коліями, який не знаходиться на балансі АТ "Укрзалізниця". Незважаючи на відсутність встановлених місць для переходу, пішоходи перетинають залізничні колії у трьох місяцях - за шляхопроводом на 24 км ПК2, перед та за з.п. Русанівка на 24 км ПК1, чим порушують "Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України", що в свою чергу призводить до травмування громадян, у тому числі із смертельним наслідком.



   Нарада постановила: демонтувати дорожній знак "Пішохідний перехід" біля залізничної платформи "Київська Русанівка"; демонтувати нерегульований пішохідний перехід;, влаштувати колесовідбійну стрічку; огородити колію по парній та непарній колії на 24 км ПК1, 2 перегону Київ-Дніпровський - Дарниця; здійснити демонтаж настилу у міжколії; розглянути можливість влаштування сходів з пандусами зі шляхопроводу (вул. Вифлеємська - просп. Соборності - вул. Є.Сверстюка) у напрямку вул. Вифлеємської та вул. Є. Сверстюка; опрацювати питання балансової приналежності існуючих сходів зі шляхопроводу (вул. Вифлеємська - просп. Соборності - вул. Є. Сверстюка) у напрямку вул. Вифлеємської та вул. Березняківської і відновлення їх належного технічного стану.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" та "Березняки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):