Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Дніпровський район має низький рейтинг за результатами роботи у лютому 2021 року

П'ятниця, 19.03.2021 18:16   Джерело: Офіційний портал Києва. Скорочено

   За результатами щомісячної оцінки діяльності райдержадміністрацій найвищу кількість балів отримали Святошинський, Солом’янський та Оболонський райони столиці. Середні показники, з 4 до 7 місця відповідно, мають Дарницький, Шевченківський, Печерський та Деснянський райони. Замикають рейтинг районів Подільський, Голосіївський та Дніпровський.

   Рейтингування здійснюється за конкретними показниками, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста, на підставі відомостей структурних підрозділів КМДА та КБУ "Контактний центр міста Києва". Так, найбільшу кількість балів за якість надання адміністративних послуг у лютому 2021 року отримали Святошинський, Дарницький, Солом’янський ЦНАПи, найменшу – Дніпровський.

Ілюстративне фото

   Найкраще у лютому 2021 року вирішували питання, порушені у звернень громадян з питань життєдіяльності району, у Святошинському, Дніпровському та Оболонському районах.

   За показником, який відображає рівень забезпечення надійної та безпечної експлуатації ліфтового парку в житловому фонді, найкраща ситуація зафіксована у Шевченківському, Святошинському та Печерському районах. У Дніпровському, Голосіївському та Деснянському районах зафіксована найбільша середня щоденна кількість простоїв ліфтів понад 1 добу.

   Найкраща ситуація з відновлення благоустрою в місцях аварійних розриттів спостерігалась у Солом’янському, Голосіївському, Деснянському та Оболонському районах Києва. Найнижчий рівень виконання робіт за цим показником – у Шевченківському, Дніпровському та Подільському районах.

   За кількістю укладених декларацій про вибір лікаря первинної ланки лідируючі позиції займали Дарницький та Шевченківський райони. Найнижчі показники зафіксовано у Печерському районі. Найвищий рівень охоплення профілактичними щепленнями населення зафіксовано у Подільському, Святошинському та Солом’янському районах, найнижчий – у Дніпровському та Шевченківському.



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):