Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Хроніки ДВРЗ: порушення правил тримання собак

Понеділок, 15.03.2021 20:02   Джерело: Реєстр судових рішень. Скорочено

   09 вересня 2020 року о 22 годині 30 хвилин, перебуваючи по вулиці Марганецька, 4 в м.Києві, ОСОБА_1 вигулював собаку породи "Німецька Вівчарка" без намордника, яка вкусила ОСОБА_2.

   В судовому засіданні ОСОБА_1 вину визнав та пояснив, що дійсно її собака вкусила ОСОБА_2, однак це сталося випадково та він відшкодував ОСОБА_2 всі витрати на лікування, а також запевнив суд, що такого більше не повториться. ОСОБА_2 в судовому засіданні підтвердив, що претензій до ОСОБА_1 не має, завдану шкоду йому було відшкодовано.

Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

   Суд, вислухавши пояснення особи, яка притягується до адміністративної відповідальності, допитавши потерпілого, дослідивши матеріали адміністративної справи, а саме: протокол про адміністративне правопорушення, рапорт, пояснення, копію медичної довідки, приходить до висновку, що в діях ОСОБА_1, вбачається склад адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.154 КУпАП.

   Відповідно до ст. 22 КУпАП при малозначності вчиненого адміністративного правопорушення орган (посадова особа), уповноважений вирішувати справу, може звільнити порушника від адміністративної відповідальності і обмежитись усним зауваженням.

   Суд постановив: визнати ОСОБА_1 винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.154 КУпАП. Звільнити ОСОБА_1 від адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.154 КУпАП, за малозначністю, обмежившись усним зауваженням.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):