Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Офіційний сайт ювілейного року Лесі Українки

Неділя, 07.03.2021 08:21   Джерело: газета "Літературна Україна", №4 від 27 лютого 2021. Надіслала читачка Антоніна Просєкова

   Міністерство культури та інформаційної політики й агенція POSTMEN створили офіційний сайт ювілейного року Лесі Українки. Про це повідомляє пресслужба МКІП. "Сайт дозволить українцям пізнавати особистість і творчість письменниці та стежити за подіями, присвяченими Лесі Українці", - ідеться в повідомленні.

   Як зазначається, протягом 2021 року під егідою МКІП і Державного агенства з питань мистецтв і мистецької освіти відбудеться серія заходів з нагоди 150-річного ювілею поетеси. Детальна інформація про всі події, зокрема про мистецький проект "Леся Українка. 150 імен", присвячений 150-річчю від дня її народження, буде з'являтися на офіційному сайті: 150imenlesi.org. Відтепер кожен зможе стежити за актуальною інформацією, яка регулярно оновлюватиметься на сайті. Також відвідувачі можуть підписатися на новини про різні заходи.

Офіційний сайт ювілейного року Лесі Українки

   Мистецький проект "Леся Українка. 150 імен" з нагоди ювілейного року Лариси Петрівни Косач-Квітки відкрився в день народження поетеси 25 лютого в Українському домі (на фото). До 8 березня - вхід вільний і безплатний.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):