До змісту
На Вінниччині відкрився єдиний у Східній Європі завод переробки часнику
В Україні відкривається перший завод із перероблення часнику на напівфабрикати і спеції для різних галузей харчової промисловості. Про це написав підприємець Василь Гудзовський у фейсбуці.
"Вперше в Україні і Східній Європі розпочинає роботу завод із комплексної переробки часнику на напівфабрикати і спеції для різних галузей харчової промисловості", – написав Гудзовський.
За його словами, на заводі перетворюють дуже примхливий, непростий у зберіганні і переробці овоч на чудовий, ароматний, гарно оформлений напівфабрикат для вітчизняних ковбасників, кулінарів, консервників і пекарів.
"А ще ми даємо шанс тисячам українських селян, дачників і просто закоханих в нацпродукт любителів гострих відчуттів, не викинути плоди своєї нелегкої праці на смітник, а отримати гарний прибуток від вирощування часнику", – додав підприємець.
Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Made in Ukraine".