Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

У проекті реставрації мосту Патона передбачать можливість влаштування трамвайних колій?

Вівторок, 09.02.2021 19:27   Джерело: Офіційний портал Києва

   Комунальна корпорація "Київавтодор" розпочинає процедуру публічних закупівель із визначення компанії-підрядника, яка розробить проєктно-кошторисну документацію реставрації із пристосуванням мосту ім. Патона. Переможця буде визначено наприкінці березня. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

   "Міст заплановано розширити. Зараз на ньому 7 смуг руху, а буде 8. Між двома напрямками встановлять сучасне бар’єрне огородження. Будуть встановлені інформаційно-вимірювальні системи контролю стану споруди, у тому числі автоматизована система обчислювання ваги транспортних засобів під час руху", – зазначив заступник голови КМДА.

У проекті реставрації мосту Патона передбачать можливість влаштування трамвайних колій?

   За словами Олександра Густєлєва, на мосту з’являться велосипедні доріжки в обидва напрямки. Також передбачається розширення тротуарів верхової частини мосту для влаштування променадної частини. "Згідно з технічним завданням буде враховано можливість влаштування трамвайних колій. А також можливість підйому/спуску пішоходів на Венеціанський острів", – додав Олександр Густєлєв.


   Прим. ред. "Ліски": у матеріалах "Роботи з розробки проектно-кошторисної документації по об’єкту: "Реставрація з пристосуванням мосту ім. Є. О. Патона через р. Дніпро" минулорічного тендеру (торги не відбулися) міститься наступне формулювання стосовно влаштування трамвайних колій - "III. Проектною документацією передбачити і врахувати: 3. Влаштування тролейбусної чи трамвайної лінії (згідно технічних умов та погоджень від КП "Київпастранс")".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт" та "Березняки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):