Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Кримінальні хроніки ДВРЗ: крадіжки

Понеділок, 25.01.2021 11:13   Джерело: Єдиний державний реєстр судових рішень. Скорочено

   Про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою ОСОБА_1, уродженця м. Київ, громадянина України, українця, з повною загальною середньою освітою, не одруженого, офіційно не працюючого, раніше судимого; 16.12.2019 звільнений з Коростенської виправної колонії Житомирської області №71 у зв`язку з відбуттям строку покарання, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

   06.11.2020 року приблизно о 13 годині 49 хвилин ОСОБА_1 спільно з ОСОБА_2, перебували біля території домоволодіння, яке розташоване за адресою: АДРЕСА_2, де останні вступили у злочинну змову з метою викрадення чужого майна, вчиненого повторно.

   Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на таємне викрадення чужого майна за попередньо змовою групою осіб, повторно, з корисливих мотивів, скориставшись тим, що за їхніми діями ніхто зі сторонніх осіб не спостерігає, ОСОБА_1 разом з ОСОБА_2, попередньо розподіливши між собою ролі, підійшли до паркану, яким огороджений приватний будинок, де ОСОБА_2 переліз через паркан, а ОСОБА_1 залишився на вулиці із зовнішньої сторони паркану будинку.

Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

   В подальшому ОСОБА_2, перебуваючи на огородженій парканом території приватного будинку, взяв металеву клітку розміром близько 120х120 см, вагою 20 кг, вартістю 1000 грн. та лист металу, схожий на алюміній, вартістю 85 грн., що на праві власності належать потерпілій ОСОБА_3, які передав через паркан ОСОБА_1. Після цього ОСОБА_2 переліз із території приватного будинку через паркан, де разом із ОСОБА_1, утримуючи при собі викрадене майно, з місця вчинення кримінального правопорушення зникли, а викраденим розпорядились на власний розсуд.

   Крім того, 06.11.2020 року приблизно о 14 год. 25 хв. ОСОБА_1 спільно з ОСОБА_2, перебували біля території домоволодіння, яке розташоване за адресою: АДРЕСА_2, де останні вступили у злочинну змову з метою викрадення чужого майна, вчиненого повторно.

   Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на таємне викрадення чужого майна за попередньо змовою групою осіб, вчиненого повторно, з корисливих мотивів, скориставшись тим, що за їхніми діями ніхто зі сторонніх осіб не спостерігає, ОСОБА_1 разом з ОСОБА_2, розподіливши між собою ролі, підійшли до паркану, яким огороджений приватний будинок розміщений за вказаною адресою, де в подальшому ОСОБА_1 відчинив хвіртку, увійшов до подвір`я приватного домоволодіння, звідки повторно таємно виніс по черзі два металеві стовпи, довжиною 4,53 м, вагою 46 кг, вартістю 253 грн. кожен, які на праві власності належать потерпілій ОСОБА_3, після чого з місця вчинення кримінального правопорушення зникли, а викраденим майном розпорядились на власний розсуд.

   Продовжуючи свою злочинну діяльність, 06.11.2020 року приблизно о 19 годині ОСОБА_1 спільно з ОСОБА_2, перебували біля ЖЕД №406, де останні вступили у злочинну змову з метою викрадення чужого майна, вчиненого повторно.

ЖЕД-406
ЖЕД №406

   Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на таємне викрадення чужого майна за попередньо змовою групою осіб, вчиненого повторно, з корисливих мотивів, скориставшись тим, що за їхніми діями ніхто зі сторонніх осіб не спостерігає та їхні дії є таємними для оточуючих, ОСОБА_1 та ОСОБА_2 підійшли до ЖЕД №406, де ОСОБА_2 вибив ногою двері, а ОСОБА_1 зайшов до приміщення, звідки взяв бензокосу марки "STIНL FS 55" та передав її ОСОБА_2, який в цей час перебував на вулиці, після чого викраденим майном розпорядилися на власний розсуд, завдавши своїми діями матеріальної шкоди ЖЕД №406.

   Слідчий суддя ухвалив: у задоволенні клопотання слідчого Дніпровського управління поліції про застосування до ОСОБА_1 запобіжного заходу у виді тримання під вартою - відмовити. Застосувати до підозрюваного ОСОБА_1 запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):