Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Кримінальні хроніки ДВРЗ: крадіжка підшипників

Середа, 09.12.2020 19:35   Джерело: Єдиний державний реєстр судових рішень. Скорочено

   ОСОБА_1 27 вересня 2020 року приблизно о 03 годині 00 хвилин проходив вздовж паркану закритої території Філії "Дарницький вагоноремонтний завод" Акціонерного товариства "Укрзалізниця" біля будинку №56 по вул. Алматинська у м. Києві, де у нього виник злочинний умисел направлений на таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням до сховища.

   Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням до сховища, а саме до території вказаного заводу, що знаходиться під охороною, ОСОБА_1 , діючи умисно, з корисливих мотивів, переліз через паркан.

   Перебуваючи на території заводу, ОСОБА_1 впевнився у тому, що у вказаному місці відсутні інші особи, а також у тому, що за його діями ніхто не спостерігає, він обрав об`єктом свого злочинного посягання майно, яке знаходилося поблизу вантажного вагону, а саме - металеві деталі підшипника вагою 7,5 кг кожна.

   Продовжуючи реалізовувати свій злочинний умисел, ОСОБА_1 почав носити до паркану та перекидувати через нього металеві деталі, а також час від часу складати їх за територією заводу з метою їх тимчасового таємного зберігання біля дерева для подальшої здачі до пункту металобрухту.


Підшипник. Ілюстративне фото
Підшипник до залізничного вагона. Ілюстративне фото

   Приблизно о 06 годині. 15 хвилин того ж дня ОСОБА_1 перекинув підшипники у загальній кількості 164 штуки та почав перелазити через паркан. Однак, коли він опинився за територією заводу, він побачив працівників поліції та почав тікати, проте одразу був затриманий працівниками патрульної поліції та не отримав можливості розпорядитися викраденим майном на власний розсуд.

   Отже, ОСОБА_1 вчинив усі дії, які вважав необхідними для доведення злочину до кінця, але злочин не було закінчено з причин, які не залежали від його волі. Тож ОСОБА_1 намагався викрасти металеві деталі підшипника у загальній кількості 164 штуки, вагою 7,5 кг та вартістю 18 грн. 75 коп. кожен, загальною вартістю 3075 гривень, які належать Філії "Дарницький вагоноремонтний завод" Акціонерного товариства "Укрзалізниця".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):