Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

На питання киян відповідатиме голова Дніпровської РДА

Вівторок, 10.11.2020 07:42   Джерело: сайт 1551

   У вівторок, 10 листопада 2020 року, в Контакт-центрі міста Києва відбудеться "пряма лінія" за участю голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Щербака Ігоря Михайловича.

Ігор Щербак

   На обговорення будуть винесені наступні теми: відсутність або незадовільна якість, гарячого та холодного водопостачання; відновлення благоустрою після виконання планових, аварійних робіт на об’єктах благоустрою; утримання будинків, прибудинкових територій та підвалів; ремонт під’їздів та дахів житлових будинків; освітлення в під’їздах та на прибудинкових територіях; технічний та санітарний стан ліфтового господарства; облаштування дитячих майданчиків; обслуговування систем тепло-, водопостачання, водовідведення та ливнестоків; укладання та відновлення асфальтного покриття, технічний стан проїжджих частин; соціальне забезпечення, робота медичних та начальних установ та ін.

   Поставити запитання або повідомити про проблеми можна буде з 12:00 до 13:00, зателефонувавши за номером 15-51. Слідкувати за спілкуванням усі охочі зможуть на сайті Контактного центру міста Києва, а також на офіційному каналі в Youtube, де відбудеться трансляція в режимі "онлайн".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Запит до влади".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):