Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Хто розчищатиме взимку сніг на ДВРЗ?

Четвер, 15.10.2020 21:21   Джерело: сайт Дніпровської РДА

   Розпорядженням №614 Дніпровської районної в місті Києві держадміністрації від 24 вересня 2020 року "Про утримання доріг і тротуарів у Дніпровському районі міста Києва в зимовий період 2020-2021 р.р. передбачено ряд організаційних заходів з метою своєчасного прибирання снігу з доріг, внутрішньоквартальних проїздів, тротуарів та пішохідних доріжок.

   Зокрема, заплановано створити штаб з координації робіт, у період з 1 листопада до 1 квітня забезпечити цілодобове чергування, роботу спеціалізованої техніки. У Додатку №2 до Розпорядження визначено місця тимчасового складування снігу (у місцевості ДВРЗ таке місце знаходитиметься на вулиці Олекси Довбуша).

   В іншому додатку перелічено підприємства та закріплені за ними об'єкти зимового утримання. Наприклад, Дарницьке лісопаркове господарство (маючи трактор з причепом) закріплене за лісопарковою зоною району; Служба колії Київпастрансу (спецтрамвай, трактор) розчищатиме трамвайні колії; Дарницький вагоноремонтний завод (трактор, самоскид) - вулиці Рогозівську, Опришківську та Марганецьку; УДЦ транспортного сервісу "Ліски" (трактор) - проїзд від вулиці Марганецької до вулиці Рогозівської.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):