Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Трамваї на ДВРЗ поїдуть перед Новим роком?

П'ятниця, 31.07.2020 18:29   

   На початку місяця ми повідомляли про нараду з питань транспортної інфраструктури мікрорайону ДВРЗ, яка відбулась у приміщенні Дніпровської райдержадміністрації. Сьогодні пропонуємо для ознайомлення протокол доручень, напрацьованих нарадою. Більшість із них стосувались капітального ремонту Алматинської вулиці (на фото).


Вулиця Алматинська

   Зокрема, розглядались питання облаштування зупинкових комлексів (виконавець - генпідрядник ТОВ "БК "Адамант"), поліпшення роботи маршрутних таксі (перевізник ПП "Авен-Єзер"), прокладки кабельних комунікацій для живлення контактної мережі (ДТЕК "Київські електромережі").



   Стосовно термінів виконання доручень вирішили: внести зміни до паспортів автобусних маршрутів (рух у межах розворотного кільця на вулиці Алматинській) - до 13 липня; встановити нові або тимчасові павільйони очікування - до 20 липня; вирішити питання прокладки кабелів живлення без пошкодження дорожнього покриття - до 27 липня.

   Про асигнування робіт з реконструкції трамвайної лінії було повідомлено, що на 2020 рік передбачено виділення коштів у розмірі 195,5 млн. грн, що дозволяє закінчити будівництво цього об'єкта до грудня 2020 року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):