Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Компанія Кусум запрошує на роботу в офіс на ДВРЗ

Вівторок, 14.07.2020 18:04   Джерело: сайт Work.ua

   Група компаній "Кусум фарм" шукає спеціаліста з клінічних досліджень у відділ реєстрації лікарських засобів. Вид зайнятості: на постійній основі (довгостроковий проект).

   Очікування від кандидата: вища освіта (медицина, фармація); досвід роботи на аналогічній позиції у фармацевтичних компаніях, клінічних дослідженнях та випробуваннях з біоеквівалентності (БЕ); знання вимог національного та міжнародного законодавства у сфері клінічних випробувань; знання нормативних вимог EMA, FDA та місцевого законодавства у сфері підготовки матеріалів реєстраційного досьє на лікарські засоби; розуміння загальних принципів клінічних випробувань; знання спеціалізованих ресурсів для пошуку інформації (PubMed, ClinicalTrials.gov, OrangeBook, The Cochrane Library, NGC, HMA, EMA тощо); знання англійської мови на рівні — вище середнього.

Компанія Кусум запрошує на роботу в офіс на ДВРЗ

   Компанія пропонує: офіційне працевлаштування з першого дня згідно КЗпП України; оплачувані відпустки (24 дні) та лікарняні; гідну оплату (повна офіційна зарплата); турботу про Ваше здоров’я, медичну страховку; корпоративний зв’язок, ноутбук та інші робочі інструменти; графік роботи: пн.-пт. 09.00 — 18.00 (офісна робота).

   Відправити резюме кандидати можуть за посиланням у оголошенні. Вакансія від 13 липня 2020 року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Робота".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):