Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Електрозварник Віталій Павленко

Середа, 08.07.2020 22:21   Джерело: сайт Магістраль

   Із 2017 року Віталій Павленко працює електрозварником на автоматичних та напівавтоматичних машинах 4 розряду вагоноремонтного цеху філії "Дарницький вагоноремонтний завод" Укрзалізниці. У 1997-му закінчив Київське ПТУ №9, що було неподалік від дому й готувало кадри безпосередньо для заводу. Зварником вирішив стати, тому що професія доволі "творча і затребувана".

Електрозварник Віталій Павленко

   Після навчання відслужив у армії. Повернувшися, став шукати роботу. Якось побачив оголошення: "Потрібен зварник". Так і влаштувався на ДВРЗ у 2000 році зварником ручного зварювання 3-го розряду. Пізніше освоїв суміжні професії та набував досвіду в основній.

   "Хоч робота переважно рутинна, але бувають і цікаві завдання, які викликають інтерес: а чи зможу я це зробити? Я ніби кидаю виклик самому собі. Коли приходять студенти на практику, показую ази роботи, але навчити всього неможливо. У людини має бути прагнення самовдосконалюватись у професії, у мене воно є. Досі над завданням інколи треба довго покумекати, але потім повертаюся додому з почуттям виконаного обов’язку", — розповідає електрозварник.

Електрозварник Віталій Павленко

   Має дев’ятирічну доньку, відмінницю. Тато пояснив їй основи своєї професії. Вдома у нього є невеличкий зварювальний апарат для побутових потреб. Дочка з цікавістю спостерігає за татовою роботою через маску. У вільний час родина Павленків відпочиває біля озера. Віталій з дружиною рибалять. Доньці теж придбали маленьку вудочку.

   Колеги відгукуються про Віталія Павленка як про порядну людину, гарного сім’янина і командного гравця. Він завжди вміло виконує завдання керівника, ніколи не підведе свою бригаду.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):