Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Позиція історичного факультету щодо побиття поліцією аспіранта О. Кір’якова

Вівторок, 16.06.2020 09:51   Джерело: сайт Київського національного університету імені Тараса Шевченка

   15 червня 2020 року, під час акції протесту біля Шевченківського районного суду поліція застосувала надмірну фізичну силу, завдавши ушкоджень аспіранту історичного факультету, учаснику бойових дій Кір’якову Олександру Євгеновичу.

   З оприлюднених у ЗМІ повідомлень чітко видно, що О. Є. Кір’якова б’ють поліцейські, тоді як він вже лежить на землі. Таке нелюдське ставлення до громадянина, молодого дослідника та ветерана війни за незалежність не вкладається в рамки здорового глузду.

Побиття поліцією аспіранта

   Коли весь світ накрила хвиля протестів проти поліцейського свавілля, коли Україну потрясають гучні скандали, пов’язані зі злочинами, вчиненими поліцією, боляче констатувати, що деякі наші правоохоронці розтоптали Конституцію, забули уроки Революції Гідності – і те, якою трагедією обернулися насильні дії їхніх попередників проти демонстрантів у 2013-2014 роках. Вони не хочуть бачити справжніх ворогів, які щодня вбивають наших захисників на Східному фронті.

   Ми сподіваємося, що заява керівника ГУ поліції Києва А. Крищенка про відсторонення “запопадливих” поліцейських та початок службової перевірки дасть реальні результати, а не буде банальним окозамилюванням громадськості.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):