Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Українське інформаційне агентство працює на російських окупантів?

Вівторок, 02.06.2020 11:16   

   Українське Незалежне Інформаційне Агентство Новин (УНІАН) опублікувало сьогодні вранці новину під назвою "Украина в ООН призвала Россию взять ответственность за детей-сирот в Крыму", "процитувавши" в ній повідомлення Постійного представництва України при ООН: "Россия как законная власть должна принять все необходимые меры для уважения прав детей, в том числе не допустить их незаконного перевода за пределы украинской территории", - говорится в сообщении.

   Перейшовши на оригінальну новину на сторінці Постійного представництва України при ООН, позначену агентством УНІАН як джерело інформації, бачимо в ній інший текст: "Россия как оккупирующая держава должна принять все необходимые меры для соблюдения прав этих детей, в том числе недопущения незаконной передачи за пределы украинской территории".

   Прим. ред. "Ліски": на нашу думку, в даному випадку не випадає говорити про випадково допущену неточність - надто вже відрізняються слова "Россия как законная власть" від слів "Россия как оккупирующая держава", так що йдеться скоріше про свідоме введення читачів в оману. Подібні перекручування фактів (а простіше кажучи - брехня) шкодять інтересам української держави, зате грають на руку російській пропаганді.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Російсько-українська війна".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):