Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Місцевість ДВРЗ не межуватиме з лісом?

Субота, 09.05.2020 21:23   

   Проект Генплану Києва передбачає перетворення частини лісів, прилеглих до міста, на буферні парки. На території буферних парків планують облаштувати дорожньо-стежкову мережу, спортивні майданчики, заклади громадського харчування, адміністративно-господарські будівлі (пов'язані з утриманням парків), малі архітектурні форми (МАФи), туалети, майданчики з контейнерами для збору відходів тощо.



   Згідно з проектом Генплану, ліс, який оточує зараз із трьох боків місцевість ДВРЗ, відступить углиб (ділянки однотонного темно-зеленого кольору), а його місце займе "Парк біля ДВРЗ" (4.8). У східному та західному напрямках цей парк переходитиме безпосередньо в ліс, а в північному напрямку між парком і залишками лісу планується розташувати "Ландшафтний заказник "Пляхова" (35) та "Лісовий заказник "Рибне" (37).

   Крім перелічених елементів, на схемі позначено "Парк по вул.Олекси Довбуша" (4.10, на сьогоднішній день ці зелені ділянки поблизу Бакалії відносяться до лісу) і чотири зони "Зелених насаджень загального користування" - за Центром культури та мистецтв і поряд з огорожею Дарницького ВРЗ. Територію стадіону позначено як "Спортивний парк".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Ліс".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):