Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

Стан повітря в Києві у березні 2020 року

Субота, 02.05.2020 16:24   Скорочено. Джерело: сайт Обухівської міської ради

   У березні 2020 року спостереження за вмістом шкідливих речовин в атмосферному повітрі міста Києва проводились на 16 стаціонарних постах. У повітрі визначалось 20 забруднювальних домішок, з них основні: оксид вуглецю – на 16-ти постах, завислі речовини, діоксид азоту та діоксид сірки – на 14-ти постах. Оцінка стану забруднення атмосферного повітря проводилась шляхом порівняння з відповідними гранично допустимими концентраціями речовин у повітрі населених міст.

   За індексом забруднення атмосферного повітря загальний рівень забруднення у березні по місту характеризувався, як високий. По території міста рівень забруднення відрізнявся: на двох постах він характеризувався, як низький (Гідропарк, пр.Науки), ще на двох – як підвищений (вулиці Інженера Бородіна та Попудренка), на десяти – як високий.

Стан повітря в Києві у березні 2020 року

   Порівняно з лютим 2020 р. рівень забруднення повітря в Києві майже не змінився. Спостерігалось деяке зниження середньомісячного вмісту фенолу та підвищення вмісту діоксиду азоту.

   У порівнянні з березнем 2019 р. загальний рівень забруднення атмосферного повітря підвищився. Зафіксовано значне зростання вмісту фенолу, підвищення вмісту діоксиду сірки, формальдегіду, хлористого водню. Поряд з цим дещо знизився вміст діоксиду та оксиду азоту.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):