Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 


  До змісту

"Кусум" допомагає у боротьбі з пандемією

Понеділок, 27.04.2020 19:15   Скорочено. Джерело: сайт Економічна правда

   Група фармацевтичних компаній "Кусум", у яку входять український фармацевтичний завод "Кусум Фарм" та дистриб'ютор "Гледфарм ЛТД", повністю підтримує всі заходи, що вживаються урядом для боротьби з розповсюдженням коронавірусної інфекції.

   Розуміючи високий ступінь відповідальності, компанія прийняла рішення про запуск соціального проекту і надання благодійної допомоги у вигляді безкоштовної передачі лікарських засобів на суму близько 3 млн. грн. (у роздрібних цінах), які можуть знадобиться при лікуванні бактеріальних ускладнень коронавірусної інфекції, а це препарати азитроміцину, левофлоксацину, лінезоліду, а також антигістамінні засоби і препарати для симптоматичного лікування грипу та ГРВІ. Також, у найближчі дні 8 000 лікарів будуть забезпечені наборами індивідуального захисту.



   На першій фотографії галереї - офіс компанії "Гледфарм ЛТД" на вулиці Алматинській у місцевості ДВРЗ.

   Важливу соціальну ініціативу підтримали співробітники компаній у всіх країнах, де веде свою діяльність "Кусум", перерахувавши свою одноденну заробітну плату в благодійні фонди для боротьби з коронавірусом. Загальна сума соціальної допомоги у боротьбі з коронавірусом від групи фармацевтичних компаній "Кусум" в Україні, Індії, Узбекистані, Молдові, Казахстані, М’янмі та Філіппінах вже склала близько 21 мільйона у гривневому еквіваленті.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Медицина" та "Коронавірус".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):