Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Багатотиражка ДВРЗ: номер 270 (березень 1964 року)

Понеділок, 06.04.2020 19:13   

Багатотиражка ДВРЗ: номер 270 (березень 1964 року) Багатотиражка ДВРЗ: номер 270 (березень 1964 року)
   Першу сторінку випуску газети "Дарницький вагоноремонтник" за 14 березня 1964 року присвячено боротьбі за виробничу культуру та чистоту у заводських цехах. Йшлося, зокрема, про постійний бруд у цеху розбірки вагонів.
   Пояснюється він як об'єктивними причинами - специфікою цього найбільш необладнаного механізмами цеху, де переважає ручна праця, так і байдужістю самих працівників. Які кидають свої верстати, ледь стрілка годинника торкнеться цифри 16, замість того щоб дочекатися другої зміни і передати їй обладнання у повному порядку.
   У замітці "25 років на заводі" розповідається про слюсаря цеху правки вагонів Володимира Антоновича Моцного, нагородженого за сумлінну працю значком "Відмінний вагонник", неодноразово обраного депутатом Місцевих рад депутатів трудящих.
   Із тексту замітки "Гумові манжети" можна дізнатися про раціоналізаторську пропозицію механіка цеху правки вагонів І.Ляховського, який вперше запропонував замінити дорогі шкіряні манжети для гідропневматичних пристроїв на гумові.
   На другій сторінці багатотиражки - питання й відповідь стосовно оплати та умов праці, сигнал до "Комсомольського прожектора" про надмірний брак при обробці заготовок, редакційна стаття про 150-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка, спортивні новини та інша інформація.



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Дарницький вагоноремонтник" та "Історія Києва".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):