Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Київ отримає понад 3000 молодих дипломованих спеціалістів робітничих професій

Неділя, 05.04.2020 19:14   Скорочено. Джерело: Офіційний портал Києва

   Цьогоріч 24 заклади професійно-технічної освіти столиці підготували кваліфікованих робітників і молодших спеціалістів: 2561 випускник – на базі загальної середньої освіти, 487 – на базі повної загальної середньої освіти та 200 – на базі молодшого спеціаліста. Відповідно до навчальних планів випуск відбудеться у період із 23 до 26 червня.

   "Заклади професійної та професійно-технічної освіти столиці внесли зміни в навчальні плани, щоб забезпечити безперервність освітнього процесу та провести випускні заходи згідно із традиційними графіками. Учні І та ІІ курсів під час обмежувальних заходів дистанційно вивчають теоретичну професійну та загальноосвітню частини матеріалу. Після відновлення навчального процесу планується посилена практична підготовка у навчальних майстернях та на виробництві", – прокоментував заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

   Нині заклади професійно-технічної освіти Києва ремонтують. Також придбають необхідні для практичного навчання товари. Зокрема, в гуртожитку Київського професійного ліцею транспорту (місцевість ДВРЗ) завершився капітальний ремонт душової кімнати з облаштуванням стелі гіпсокартоном та заміною сантехніки. Встановлено нові енергозберігаючі вікна.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):