Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Робота Дарницького ВРЗ у карантин

Неділя, 22.03.2020 10:33   Джерело: сайт "Магістраль"

   Філія "Дарницький вагоноремонтний завод" (ДВРЗ) АТ "Укрзалізниця" в особливий період карантину працює відповідно до узгодженого з працівниками підприємства графіка робочих змін. Про це кореспонденту "Медіацентру "Магістраль" повідомив в. о. головного інженера філії Олександр Дмитренко.

   Наразі частина працівників — декілька десятків інженерів підприємства — перейшли на дистанційний режим роботи. Вони мають чітко поставлені завдання, процес виконання яких контролюють відповідальні особи.

   Мешканці столиці дістаються до роботи власним автотранспортом або велосипедами. Що ж до приїжджих, то завдяки підтримці регіональної філії "Південно-Західна залізниця" працівники ДВРЗ добираються за допомогою електричок. Вони курсують винятково для довезення залізничників до інфраструктурних об’єктів товариства. Графік роботи працівників складений з урахуванням розкладу руху таких "службових" приміських поїздів.

   На заводі функціонує штаб з контролю за поширенням вірусної інфекції COVID-19. На прохідній у постійному режимі проводять огляди працівників: за допомогою безконтактного термометра вимірюють температуру.



   Усім співробітникам своєчасно видають засоби індивідуального захисту. Проводять інструктажі в колективах щодо "безпечної дистанції" як у транспорті й на вулиці, так і в цехах заводу. Прибиральниці регулярно обробляють дезінфікуючими засобами поручні сходів, дверні ручки та інші контактні поверхні.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод" та "Коронавірус".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):