Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутат Тесленко цікавиться ходом будівництва дороги на ДВРЗ

П'ятниця, 03.01.2020 16:43   

   "В жовтні поточного року розпочались дорожньо-будівельні роботи на ділянці від вулиці Вільхової до Макаренка, визначено розмежувальну лінію для майбутнього будівництва вздовж лісової зони і приватних будинків по вулиці Вільховій, демонтовано старе асфальтове покриття, влаштовано основу щебенево-піщаною сумішшю та укладено двошарове асфальтобетонне покриття вулиць Алматинської, Макаренко, Вільхової та О. Довбуша", - пише у зверненні від 23.12.2019 р. до голови Київської міської держадміністрації Віталія Кличка депутат Київради Павло Тесленко.

   На фото - такий вигляд мала в останні дні минулого року відремонтована вулиця Макаренка у київській місцевості ДВРЗ.


Вулиця Макаренка у київській місцевості ДВРЗ

   "Активні мешканці житлових забудов вул. Алматинської, Вільхової та Макаренка, яких цікавлять питання стосовно реалізації даного проекту та комплексу робіт із будівництва нової автомобільної дороги, що з’єднає житловий масив ДВРЗ Дніпровського району столиці з Броварським проспектом звернулись з проханням інформування стосовно запланованих робіт по даному об’єкту до виконання у 2020 році", - продовжує свого листа депутат.



   Прим. ред. "Ліски": про будівництво автодороги "Броварський проспект - ДВРЗ" ми писали недавно у замітці "Відкриття дороги на ДВРЗ перенесено на 2021 рік".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):