Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Частина киян ігнорує заборону феєрверків

Четвер, 02.01.2020 17:06   

   Збройна агресія Російської Федерації проти України розпочалася 20 лютого 2014 року і триває донині. Як наслідок, Автономна Республіка Крим та місто Севастополь, а також частини території Луганської та Донецької областей є тимчасово окупованими територіями.

   Київська міська рада 19 грудня 2019 року продовжила заборону на запуск феєрверків та салютів у столиці. Відповідне рішення підтримали 78 депутатів міськради. "У столиці забороняється проведення феєрверків, салютів та інших розважальних заходів і видовищ з використанням піротехнічних виробів на період стримування збройної агресії на сході України", – йдеться в повідомленні.

   На відео з вебкамери сайту "Ліски" - феєрверки у місцевості ДВРЗ в Києві.



   Поліція не реагує на порушення заборони використовувати піротехніку феєрверків, оскільки відповідні зміни до Кримінального, Кримінально-процесуального та Кодексу про адмінпорушення щодо відповідальності за запуск салютів не вносилися.

   Коментар МВС України: "...Відповідно до Адміністративного кодексу, поліція лише слідкує за тим, щоб піротехніка продавалась із сертифікатами якості. Громадянам України нагадуємо, у нашій країні йде війна, і смертельні вибухи лунають відразу в двох областях. Давайте будемо утримуватися від запусків феєрверків. Прибережемо всю піротехніку до звільнення Криму та Донбасу від окупації."


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Відео".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):