Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

555-й маршрут (ДВРЗ) може змінити перевізника

Понеділок, 23.12.2019 17:02   За матеріалами сайту Хмарочос

   Департамент транспортної інфраструктури КМДА оголосив конкурс на перевезення пасажирів на 36-ти маршрутах, у тому числі 3 автобусні та 33 - маршрутних таксі. Серед них і маршрут №555 "Ж/м ДВРЗ - вул. Кибальчича". Вимоги до претендентів на цей маршрут наступні: забезпечити щоденну роботу 12 автобусів з інтервалом руху 6 хвилин.

555-й маршрут (ДВРЗ) може змінити перевізника

   З обов'язкових умов конкурсу: маршрутки мають відповідати стандарту не нижче Євро-5, бути обладнані кондиціонерами та електронними табло.

   З додаткових умов: перевізник зобов‘язаний встановити на автобуси GPS-трекери та підключити їх до Єдиного диспетчерського центру інформаційного ресурсу; встановити автоматизовані системи безготівкової оплати проїзду; забезпечити водіїв однотипним форменим одягом.

   Документи для участі в конкурсі приймалися до 12 грудня 2019 року. Засідання конкурсного комітету відбудеться 10 січня 2020 року о 10 год. у приміщенні Комунальної служби перевезень виконавчого органу Київської міської ради (КМДА). Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: (044)483-0469.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):